JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.Gyorsabb és biztonságosabb megoldás a hagyományos prémezéshez képest


Az IGLOO QUICK hollanderei segítségével drasztikusan lecsökkenthető a peremezési idő. A rézcsőre felhelyezett hollander és roppantó idomot csak helyezzük a csatlakozási pontra és ütközésig történő betekerést követően 1,5 – szer húzzuk meg.

A termékek az EN378 Európai Unios környezetvédelmi szabványoknak is eleget tesznek, melynek köszönhetően alternatívái lehetnek a keményforrasztásnak is robbanásveszélyes környezetben.

Maximálisan 140 bár (2.030 psi) terhelhető a kötés, melynek tökéletessé teszi a hollandereket használatát bármilyen jelenleg használt légkondicionáló, klíma szereléséhez.Háromszoros fém tömítési pont:

1. tömítési pont: A termék elsődleges kötési pontja a beillesztett cső külső kör alakú felületén erő hatására tömítő felületet hoz létra a szerelvény és a cső között, függetlenül a cső vastagságától. Ha az IGLOO QUICK önperemező hollandert meghúzásra kerül, a roppantógyűrűn található két kicsi és lekerekített éllel ellátott fog sugárirányban deformálják a cső felületét. A roppantógyűrűk belső geometriája meggátolják a cső túlzott deformálódását és repedését. A módszernek köszönhetően a gyűrű egy elsődleges fém tömítőként tud funkcionálni.

A termék 140 báros (2.030 psi) maximális üzemi nyomáson használható és 800 bárig tesztelték!

2. tömítési pont: A második fog a roppantáskor keletkező erőnek köszönhetően szinte teljesen szivárgásmentes tömítést tud létrehozni, ezzel kialakítva a másodlagos fém tömítő funkcióját.

3. tömítési pont: Az IGLOO QUICK önperemező hollanderek és toldók roppantúgyűrűjét maga a hollander rögzíti és rugalmassága miatt nagyon erős fém tömítés jön létre. Ez olyan tulajdonságokkal bír, melyek hagyományos peremezéssel nem érhetők el. Ezen tulajdonságok teszik lehetővé, hogy akár az igazán kihívást jelentő munkakörnyezetben is tökéletes tömítést érhetünk el. Jobban ellenáll a rezgéseknek, kalapácshatásoknak, hőmérséklet ingadozásnak és akár csavarodásnak is.

Jellemzők:

• -40°C to +150°C környezeti hőmérsékletig használhatók

• Maximális nyomás: 140 bár (2 030 psi)

• Használható klímgáz fajtákhoz HCFC, HFC e R744 (CO2) és olajok

• Fém tömítés

• Kompatibilis a jelenleg használt összes SAE menetes idomhoz, szelephez

• Nem szükséges, kalibrálás, forrasztás

• Nem szükséges speciális szerszám használata

Roppantógyűrűs IGLOO hollandi termékbemutató:

Tovább az önperemező hollandikhoz

Katalógus

Használati útmutató