JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

A Cool & Pure Klímatechnika Kft. megalakulása 1998 – ra tehető, melyet akkoriban családi vállalkozáskánt Tar és Társa Kft. néven hoztak létre a tulajdonosok. Több mint 20 éves fennállását követően tulajdonosváltás érkezett el a cég életében, és 2019 január 04 – től megújult névvel és új piacokba való invesztálással folytatta működését.

Az új vezetés tapasztalataik és kapcsolataik révén újra gondolt cég filozófiával kezdte meg kereskedelmi tevékenységét, melyet kifejezetten a légtechnikai termékek és az ezt körülölelő termékcsaládok forgalmazása köré vizionálta.

Fő tevékenységünk, több szekcióra bontva az alábbiakat tartalmazzák:

  • HTW lakossági, kereskedelmi klímaberendezések, folyadékhűtők, fan-coilok, VRF rendszerek, levegő-víz hőszivattyúk kis és nagykereskedelme.
  • BREVE transzformátorai, autotranszformátorjai, fordulatszám szabályozóinak kis és nagykereskedelme.
  • IGLOO réz idomainak, golyóscsapjainak, önperemező hollendereinek és egyéb szerelvényeinek kis és nagykereskedelme.
  • VECAMCO klíma kiegészítőinek, mint fali konzolok, hóhatárolók, rezgéscsillapítók, kábelcsatornák, bűzelzárók, kondenzvíz pumpák és az összes telepítésnél szükséges anyag kis és nagykereskedelme
  • ZETAESSE rézcsövek kis és nagykereskedelme

2019 – től kezdtük el a HTW klíma márka bevezetését kizárólagos forgalmazóként. A márka fő előnye kiváló minősége és megbízhatósága mellett a Japán kompresszorok (TOSHIBA, PANASONIC, SANYO, MITSUBISHI) használata klíma berendezéseikben, mely garantálja a prémium minőséget elérhető áron.

Alapvető céljaink között szerepelnek a fent is megnevezett márkák országos szintű megismertetése, valamint, hogy ügyfeleinknek és partnereinknek olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk, ami lehetővé teszi igényeik teljes körű kielégítését.

A Cool & Pure Klímatechnika Kft. ügyvezetése

Fő tevékenységi köreink

HTW klímatechnikai eszközök értékesítése

BREVE transzformátorok értékesítése

IGLOO rézkiegészítők értékesítése

VECAMCO klímakiegészítők értékesítése

ZETAESSE rézcsövek értékesítése
Amit kínálunk partnereinknek

Testre szabott megoldások

Növekedés és minőségi előrelépés lehetősége

Termékpaletta folyamatos bővítése egyedi igényekre szabottan

Pótalkatrész ellátás

Kezdő vállalkozók támogatása